↑ Sus

Sondaj ONG-uri

Sondaj – Surse de informare pentru ONG-uri

Sondaj ONG - iVox

Acest sondaj de opinie este derulat către Asociația Europa Digitală, prin platforma online iVox, pe perioada lunilor septembrie-octombrie și are scopul de a studia și identifica modalitățile și sursele de informare a sectorului civic privind liniile de finanțare dedicate exclusiv ONG-urilor. În prezent există numeroase portaluri și site-uri web care publică recurent informații privind granturile dedicate acestui sector, însă seturile de informații nu sunt prezentate întrun cadru standardizat cea ce scade drastic acessul la informații concrete și în timp util pentru a aplica la acestea. Problematica fondurilor dedicate sectorului civic și practicile de afisare de informatii standardizate întrun singur punct de contact electronic ar trebuie rezolvate deoarece prin însăși definiție comunitatea civilă reprezintă transparența și nevoia de eficiență și control în orice proces, mai ales cel destinat fondurilor.

 

Invităm pe acestă cale toți membri comunității civile cât și membri Asociațiilor Non Guvernamentale din România să participe la acest sondaj, în vederea identificării unei soluții transparente de uniformizare a seturilor de informații necesare de aplicare la granturi cât și înființarea unui punt unic de contact electronic care să comaseze toate liniile de finanțare sectorului civic, eficientizând astfel accesul la resursele de finanțare. Sondajul cuprinde 10 de întrebări și durează în medie 3 minute. Rezultatul sondajului va fi interpretat de către un sociolog, care va fi transmis printr-un comunicat de presă, la sfârșitul lunii octombrie. Pentru a completa sondajul este neesar să vă creați un cont pe platforma iVox.ro

Accesați sondajul aici: http://ivox.ro/Sondajivox/view/sondaj/surse-de-informare-pentru-ong-uri

ONGAcest sondaj de opinie este derulat către Asociația Europa Digitală, prin platforma online iVox, pe perioada lunii martie și are scopul de a studia și identifica elemente comportamentului civic și filantropic al respondenților, prezența ONG-urilor și impactul acestora asupra vieții cotidiene, și de asemenea modalitățile de promovare a proiectelor sociale și campaniilor orientate către comunitate. Invităm pe acestă cale toți membri comunității civile cât și membri Asociațiilor Non Guvernamentale din România să participe la acest sondaj, în vederea creionării unui portret transparent al comunităților care desfășoară activități în intresul comunității și de interes general, și identificarea de noi oportunități prin care ONG-urile se pot promova în rândul grupului țintă și a beneficiarilor, astfel încât rezultate activităților și a campaniilor să fie cât mai benefice. Sondajul cuprinde 35 de întrebări și durează în medie 10 minute. Rezultatul sondajului va fi interpretat de către un sociolog, care va fi transmis printr-un  comunicat de presă, în cursul luni aprilie.


Donează acum

Hopa! Nu am putut localiza formularul tău